Artic Boats

Welkom! Bij Artic boats zijn wij trots op ons in Nederland ontworpen en gebouwde aluminium boten. Al onze boten worden met de hand gebouwd bij KD Workboats; wij brengen concepten tot realiteit en kunnen samen met u aanpassingen verwezenlijken om al uw wensen te vervullen.

Wij erkennen dat iedere eigenaar of organisatie zijn/haar eigen specifieke wensen heeft en samen met de klant bouwen wij iedere aluminium sloep of werkboot naar de eigenaars specificaties, voorkeuren

ONZE FILOSOFIE

De Artic Boats filosofie is om veiligheid, kwaliteit, design, innovatie en performance te verwerken in elk gebouwde aluminium boot en dat is wat Artic Boats uniek maakt.

Alle boten worden vervaardigd van marine grade aluminium en zijn plasma gesneden om uitstekende kwaliteit en sterkte te bereiken.

Artic boats vervaardigt alleen boten van aluminium omdat het duurzaam, extreem sterk en corrosie bestendig is.

Aluminium – duurzaamheid

Duurzaamheid is zeer belangrijk voor ons als botenbouwers en aluminium bevat geen giftige stoffen en brengt het milieu dus geen verdere schade toe. Aluminum is licht in gewicht en sterk, een lichtgewicht boot heeft minder pk’s nodig om door het water voorst stuwen. 

Een ander voordeel van aluminium is dat deze boten niet uit het water gehaald hoeven te worden, aangezien aluminium niet roest. Dit scheelt natuurlijk weer in de kosten, de schoonmaak en het geeft ook een veilig gevoel om te weten dat de boot bestemd is tegen alle weersomstandigheden.

Dus, wilt u ook meewerken aan een duurzame en groene toekomst, kies dan voor 100% recycle baar aluminium!