Artic 727 Sloep

Ontdek de ARTIC727 Open en Half Cabin. Strak design met een maximaal vermogen van 175pk, die je laat genieten van echte topprestaties op het water. Door het romp design is deze sloep ook uitstekend te gebruiken in de stad met minder vermogen of volledig elektrisch. Ervaar het zelf, maak een afspraak en vaar mee!

DESIGN & POWER

De ARTIC 727 sloep is onze nieuwste aanwinst. Strak design spitsgat sloep samen met een naval architect ontworpen. Een unieke, krachtige sloep geheel in Nederland ontwikkeld en door KD Workboats in Urk gebouwd. Deze sloep is een klasse apart door een combinatie van stabiliteit met high performance. Het onderwaterschip is snelvarend en super zwaar gebouwd met een 1,5 cm dikke kielbalk, daarbovenop een klassieke sloep met veel ruimte. Een puur Nederlands product.

EEN ALLESKUNNER

Met een kleinere motor is deze sloep te gebruiken voor een rondje door de stad met een groot gezelschap aan boord. En met een 150pk krachtpatser is deze sloep te gebruiken voor wakeboarden en waterskiën op de Nederlandse meren. Het maximaal vermogen is 150pk en daarmee kunnen topprestaties gehaald worden. De buitenboordmotor wordt in de bun geplaatst, maar dit kan net zo makkelijk een elektrische motor zijn.

Specs

Lengte
Breedte
Diepgang
Doorvaarhoogte
Gewicht
Buitenboordmotor
7,27 m
2,62 m
0,9 m (met motor)
1,3 m
1850 kg
150 pk